There are no ads, please add some


Invaller Sigthorsson goud waard: ‘Leuk om belangrijk te zijn’

Dankzij Kolbeinn Sigthorsson blijft het gat tussen Ajax en achtervolger FC Twente vier punten. De IJslander was als invaller goud waard voor de lijstaanvoerder in het duel met het stugge FC Groningen (2-1).

”Het is leuk om belangrijk te zijn”, geeft Sigthorsson te kennen aan De Telegraaf. ”Het is lekker om te scoren, ook als je slechts mag invallen. Je moet altijd klaar zijn, ook als je op de bank begint. De trainer heeft aangegeven dat hij veel blijft wisselen. Dan moet je er staan als je wel een kans krijg.”

”Ik scoorde op een moment dat bijna niets meer lukte. Even voor dat doelpunt vroeg ik aan Poulsen of hij de bal achter de defensie wilde trappen. Gelukkig deed hij dat”, besluit de trefzekere aanvaller van Ajax.

Tekst: Voetbalcentraal


Gerelateerde posts