There are no ads, please add some


‘Espanyol wil Vermeer komende zomer aantrekken”

Kenneth Vermeer kan volgens Sport op huizenjacht in Barcelona. De doelman van Ajax prijkt bovenaan het verlanglijstje van Javier Aguirre, trainer van Espanyol. Volgens diverse Spaanse media waren er donderdagavond scouts van de club aanwezig tijdens de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen (2-1).


Vermeer mocht door het ontbreken van Jasper Cillessen eindelijk weer eens onder de lat staan bij Ajax en keepte tegen Groningen een behoorlijke wedstrijd. De aanwezige Spaanse delegatie zou overtuigd zijn van de kwaliteiten van Vermeer en hem komende zomer naar Spanje willen halen.

Espanyol staat momenteel op de tiende plaats in de Spaanse Primera Division. Indien Vermeer naar Spanje gehaald wordt, zal hij de concurrentie aan moeten gaan met de 27-jarige Kiko Cassila. De Spaanse sluitpost staat sinds de zomer van 2007 onder contract bij Espanyol en stond dit seizoen 22 keer onder de lat.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts