There are no ads, please add some


Vermeij: ‘Ajax is de top , hier is het allemaal wat minder’

Na het vertrek van Piotr Parzyszek (Charlton Athletic) en Anco Jansen (Roda JC Kerkrade) trok De Graafschap Vincent Vermeij aan om de kastanjes uit het vuur te halen in de aanvalslinie. Voor de negentienjarige spits is het wennen in de Achterhoek. Bij (Jong) Ajax werd hij flink verwend, bij de Superboeren is er sprake van een stuk minder luxe.

Ja, ik heb wel even moeten slikken. Qua begeleiding heb je bij Ajax veel meer mensen om je heen. Het is de top van Nederland. Hier is het allemaal wat minder als je kijkt naar het trainingsveld, maar ook bijvoorbeeld het aantal looptrainers. Bij Ajax heb je veel specialisten”, zegt Vermeij in een uitgebreid interview met Omroep Gelderland.

“Niet dat het hier slecht geregeld is hoor, want als ik de spelers hoor is het bij andere clubs in de Jupiler League veel slechter en hier juist goed. Ik moet zeggen, het valt me ook best mee”, aldus de aanvaller, die goed te spreken is over de selectie van de Doetinchemmers. “Ik zie zeker kwaliteiten om me heen en als team is het hier beter dan bij Jong Ajax. Daar zijn ze weer individueel beter.”

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts