There are no ads, please add some


Moisander: ‘Ongelooflijk eervol om aanvoerder te zijn’

Ajax speelt vanavond tegen FC Groningen. Niklas Moisander moet de aanvoerdersband dan weer teruggeven aan Siem de Jong. Hij was erg trots op de band om zijn arm.

“Het is ongelooflijk eervol om aanvoerder te mogen zijn van de mooiste club van Nederland. Afgelopen seizoen was ik een enkele, losse wedstrijd ook captain. Ditmaal was er voor het eerst echt sprake van een reeks wedstrijden. Dat maakt het extra speciaal”.

Vanavond neemt Ajax het op tegen FC Groningen. De Finse verdediger is op zijn hoede. “Groningen is een hardwerkende en fysiek sterke ploeg. Ze spelen compact en zullen ons pijn proberen te doen in de counter. Dat is hun kracht. Neem een speler als Michael de Leeuw, hij is altijd in beweging.”

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts