There are no ads, please add some


De Boer verwacht Cillessen terug bij Ajax tegen sc Heerenveen

Frank de Boer verwacht Jasper Cillessen volgende week alweer terug onder de lat bij Ajax. De doelman raakte zondag geblesseerd in het uitduel bij FC Utrecht. Volgens de trainer valt de schade mee.

“Het gaat goed met Cillessen. Woensdag is hij teruggekomen en ‘s-ochtends is hij in het krachthonk geweest en vanmiddag zal hij nog een keeperstraining krijgen, dus het ziet er wel hartstikke goed uit. Alleen donderdag en zondag komen nog wel te vroeg, maar in principe moet hij vanaf volgende week weer inzetbaar zijn.”

Cillessen verdrong dit seizoen Kenneth Vermeer in het doel van Ajax. Tegen FC Groningen en PEC Zwolle krijgt Vermeer de kans om zichzelf weer in de kijker te spelen. Zonder calamiteiten zal De Boer echter volgende week zondag Cillessen alweer opstellen tegen sc Heerenveen.

Tekst: Soccernews

Zie eerder bericht:
03-02-2014: Cillessen mist duels met FC Groningen en Zwolle door gekneusde borstkas


Gerelateerde posts