There are no ads, please add some


Blind: ‘Ik zou geen nee zeggen tegen aanvoerdersband’

Daley Blind is als verdedigende middenvelder bezig aan een uitstekend seizoen bij Ajax. Tijdens de bekerwedstrijd tegen feyenoord werd dat zelfs door trainer Frank de Boer beloond met de aanvoerdersband. Blind hoopt in de toekomst vaker captain te mogen zijn.

“Dat was een mooi moment en weer een stap in mijn carrière. Het is natuurlijk mooi als je wordt uitverkozen tot aanvoerder van het team”, zegt de middenvelder op de website van Ajax. Mogelijk dat Blind na dit seizoen vaker de band zal dragen, als aanvoerders Siem de Jong en Niklas Moisander besluiten om naar het buitenland te trekken.

“Ik zal er in elk geval geen nee tegen zeggen en die band met eer en trots dragen. In de jeugd ben ik ook vaak aanvoerder geweest, maar daar gaat het meer om de toss aan het begin van een wedstrijd”, aldus Blind, die blij is met zijn nieuwe rol bij Ajax. “Ik heb alleen weinig tijd om te genieten en ben veel met mezelf bezig om dat goede gevoel te behouden en te koesteren. Ik probeer bovendien niet te lang stil te blijven staan bij de momenten die goed gaan.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts