There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer Stam: ‘Ik vind dit niet netjes van Ajax’

Henk van Ginkel, zaakwaarnemer van Jaap Stam, is niet blij met de houding van Ajax richting zijn cliënt. De oud-verdediger kan Clarence Seedorf na dit seizoen gaan helpen bij AC Milan, maar Ajax werkt niet zomaar mee.


Ajax wil Stam wel laten gaan, maar dan moet er een transfersom uit Milaan komen. Volgens Van Ginkel is er echter een mondelinge afspraak voor een evaluatiemoment na dit seizoen. Stam tekende overigens voor drie jaar bij Ajax. “Als Jaap het niet naar zijn zin heeft, kan hij weg en als Ajax niet tevreden is, kan de club zo weer van Jaap af”, zo laat de belangenbehartiger weten aan Voetbal International.

“Volgens mij is dat een heldere afspraak, maar nu hoor ik mensen van Ajax zeggen dat ze Jaap niet voor een appel en een ei willen laten gaan. Trainer Frank de Boer riep zelfs dat Ajax veel in Jaap had geïnvesteerd. Ik vraag me af: wat dan? Volgens mij gaat dit gewoon om geld, terwijl de afspraken anders zijn. Ik vind dit niet netjes”, aldus Van Ginkel.

“Ajax heeft Jaap gevraagd er te komen werken, niet andersom en nu doet de club net of hij daarvoor God op zijn blote knieën moet danken”, besloot de zaakwaarnemer. Seedorf ziet Stam graag toegevoegd worden aan zijn trainersstaf voor volgend seizoen bij AC Milan. Afgelopen zomer werd Stam officieel vastgelegd, daarvoor was hij al af en toe actief bij Ajax.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts