There are no ads, please add some


Serero weigert excuses aan te bieden aan bondscoach Zuid Afrika

Thulani Serero is niet van plan zijn excuses aan te bieden aan bondscoach Gordon Igesund. De middenvelder zegde in september wegens een blessure af voor het nationale elftal van Zuid-Afrika, maar de keuzeheer was van mening dat Serero zichzelf wilde sparen voor Ajax.

“De bondscoach wil dat ik een excuusbrief schrijf, maar dat gaat niet gebeuren”, liet Serero duidelijk weten in een interview in de nieuwe editie van Voetbal International. “Waarom moet ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik geblesseerd was? Heb je dat ooit een speler zien doen?”

Of dat betekent dat Serero een verdere interlandcarrière kan vergeten, weet hij niet goed. “Hoe het nu verder gaat weet ik niet. Als ik word opgeroepen voor de nationale ploeg, kom ik met alle plezier weer voor Zuid-Afrika uit”, aldus Serero.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts