There are no ads, please add some


Selectie voor duel met FC Groningen: Denswil vervangt Ligeon

Frank de Boer heeft de wedstrijdselectie voor het midweekse competitieduel met FC Groningen bekendgemaakt. Ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Utrecht zijn er drie wijzigingen. De geblesseerde Jasper Cillessen (kneuzing borstkas) ontbreekt. Nicolai Boilesen blijft uit voorzorg aan de kant. De Deen krijgt rust. Keeper Mickey van der Hart en Jairo Riedewald nemen hun plaatsen in de wedstrijdselectie in.

Stefano Denswil is na een wedstrijd afwezigheid weer terug in de selectie. Dit gaat ten koste van Ruben Ligeon. Tegen Go Ahead bleef Denswil uit voorzorg aan de kant met hamstringklachten. Ajax – FC Groningen begint donderdag om 20:45 uur.

Selectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Stefano Denswil, Thulani Serero, Mickey van der Hart, Jairo Riedewald.

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts