There are no ads, please add some


Machlas: ‘Hoesen heeft de juiste keuze gemaakt’

Nikos Machlas vindt de keuze van Ajax-spits Danny Hoesen om aan de slag te gaan bij PAOK Saloniki een goede stap. De Griek speelde in Nederland voor Vitesse en Ajax, nadat hij topscorer werd van de Eredivisie nam de Amsterdamse club hem over. Ondanks 44 goals in 93 wedstrijden kon hij zijn grootse vorm uit Arnhem nooit herhalen.

“Ik denk dat Hoesen de juiste keuze heeft gemaakt door voor een tijdelijke overstap naar PAOK te kiezen”, aldus Machlas tegenover Ajax Showtime. “PAOK is een rijke club in een gezonde staat. Thessaloniki is een prachtige stad. Daarnaast speelt de club goed verzorgd en aanvallend voetbal. PAOK heeft in Huub Stevens natuurlijk een Nederlandse trainer, dus daar komt die speelstijl bij kijken.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts