There are no ads, please add some


Ajax ontvangt FC Groningen met jubilaris Vermeer

Ajax neemt het donderdagavond in eigen huis op tegen FC Groningen. Noodgedwongen speelt Kenneth Vermeer in plaats van Jasper Cillessen, en dat is een bijzondere rentree.

Jasper Cillessen verbleef in de nacht van zondag op maandag in het ziekenhuis. Aanleiding voor de opname was een trap van Yassin Ayoub in de ribben van de keeper tijdens het bezoek van Ajax aan FC Utrecht. In het ziekenhuis werd bij Cillessen een kneuzing van de borstkas geconstateerd, wat hem belet om tegen FC Groningen en PEC Zwolle in actie te komen. De verwachting is dat de 24-jarige Groesbekenaar na het weekeinde de training weer kan hervatten.

Bij Kenneth Vermeer zal zijn optreden tegen FC Groningen de nodige gemengde gevoelens opleveren. De 28-jarige doelman maakte sinds 22 september van het vorige jaar geen speelminuten meer in de Eredivisie. Na die dag slachtofferde trainer Frank de Boer zijn doelwachter na verschillende fouten in de met 4-0 verloren uitwedstrijd tegen psv. Mocht Vermeer in het treffen van Ajax tegen de Groningers daadwerkelijk in actie komen, dan betekent dat zijn honderdste duel in de Eredivisie.

Tekst: Goal.com


Gerelateerde posts