There are no ads, please add some


‘Mogelijk geen RKC – Ajax vanwege nucleaire top’

Bij de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax op 22 maart kunnen mogelijk geen supporters van Ajax aanwezig zijn. Vanwege de nucleaire top in Den Haag is er een gebrek aan agenten. Mogelijk wordt de hele wedstrijd zelfs afgelast.

Voor de top worden 13.000 agenten ingezet, vier keer zo veel als bij de troonswisseling. Door die ongekende inzet blijven er nauwelijks nog agenten over voor de voetbalwedstrijden in de eredivisie. De politie zou volgens Ajaxlife de KNVB verzocht hebben om geen wedstrijden in de randstad te plannen. Maar ook dat blijkt dus nu niet genoeg.

Eerder werd al bekend dat ADO Den Haag geen supporters mee mag nemen naar het uitduel met FC Twente. Ook voor de uitsupporters van Heracles, die op bezoek gaan bij Feyenoord, kunnen hun wedstrijd mogelijk niet bezoeken.

Voor de nucleaire top gaat ook de Polderbaan op Schiphol dicht en worden enkele rijstroken van snelwegen tussen Amsterdam en Den Haag exclusief gereserveerd voor diplomaten.

Tekst: AT5


Gerelateerde posts