There are no ads, please add some


‘De Boer en Bergkamp bovenaan het verlanglijstje van Internazionale’

Internazionale wil komende zomer een poging wagen Frank de Boer naar Milaan te halen. De huidige trainer moet de Italiaanse topclub volledig hervormen en ervoor zorgen dat de club terugkeert aan de top van het internationale voetbal. Eigenaar Erick Thohir zou bereid zijn om De Boer een ‘carte blanche’ te geven om de club naar zijn hand te zetten.

Inter won in 2010 nog de Champions League onder José Mourinho, maar zakte sindsdien ver weg in de Serie A. Vorig jaar liep de club Europees voetbal mis en ook dit seizoen zijn de prestaties in de competitie alles behalve rooskleurig. Door de huidige zesde plaats staat trainer Walter Mazzarri onder druk en moet hij in de zomer wijken voor De Boer.

Mocht hij daadwerkelijk de overstap wagen, zou De Boer de vrije hand krijgen de selectie onder handen te nemen, zo schrijft La Stampa. Thohir zou een voorstander zijn van het optimaliseren van de jeugdopleiding in Milaan en zou de succestrainer van Ajax maar wat graag willen hebben. Ook assistent Dennis Bergkamp zou naar Milaan moeten verkassen. De voormalig aanvaller speelde vijftig competitiewedstrijden namens Inter en won in 1994 de UEFA Cup.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts