There are no ads, please add some


Ajacieden op Vak 127 worden verspreid over Zuid bij Ajax – Salzburg

De bewoners van Vak 127 hoeven zich geen zorgen te maken over hun Europese avondje. Ajax dient Vak 127 van de Uefa leeg te houden tijdens Ajax – Red Bull Salzburg. Er is genoeg ruimte over op Zuid om de betreffende Ajacieden onderdak te bieden.

Direct na de uitspraak van de tuchtcommissie van de Uefa is de kaartverkoop voor de eerste ring Zuid gestopt. Omdat er nog voldoende kaarten beschikbaar waren, is het mogelijk iedereen met een kaart voor Vak 127 te verplaatsen naar een van de omliggende vakken.

De betreffende Ajaxsupporters hoeven dus niet bang te zijn dat ze bij Ajax – Salzburg ineens op de tweede ring Oost moeten zitten. Zoals bekend zijn de stoelen op Zuid ongenummerd en daardoor kan iedereen gewoon een plekje opzoeken.

Slechts het midden van de eerste ring Zuid blijft leeg. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd. Fans die kaarten hebben gekocht op Vak 127 ontvangen via hun bij Ajax bekende e-mailadres ook nog persoonlijk bericht.

Zoals bekend heeft de Uefa-straf te maken met het tonen van de spandoektekst ‘Fenian Bastards’. Dit werd als discriminerend ervaren.

Tekst: Ajaxlife


Gerelateerde posts