There are no ads, please add some


Siem de Jong werkt aan fitheid: ‘Ik mis ritme’

Siem de Jong maakte tegen FC Utrecht (1-1) zijn rentree na drie maanden blessureleed. En dat smaakt naar meer. Donderdag hoopt de middenvelder annex aanvaller tegen FC Groningen aan de aftrap te verschijnen.

“Ik weet niet of ik het al negentig minuten vol kan houden, maar als ik de komende dagen gewoon kan trainen dan kan ik denk ik wel starten. Ik had een paar aardige ballen, maar het was af en toe ook net niet. Ik ben ook niet gewend om in te vallen en ik mis ritme. Daarom is het zo jammer dat ik vorige maand net voor de topper tegen psv weer geblesseerd raakte”, aldus De Jong in gesprek met NUsport.

De Jong had zijn rentree het liefst opgeluisterd met een zege. “Dit was niet nodig geweest. We hebben nagelaten FC Utrecht kapot te spelen. Slechts bij vlagen speelden we ons eigen spel en we creëerden niet genoeg kansen. Daardoor kon FC Utrecht het volhouden. Met veel strijd hebben ze er een punt uitgesleept.”


Siem de Jong zat tegen FC Utrecht weer op de bank en viel in


Tekst: ELFVoetbal


Gerelateerde posts