There are no ads, please add some


‘Nieuwe Zlatan’ geeft bevestiging: ‘Ajax wilde mij hebben’

Ajax heeft geprobeerd om Valmir Berisha naar Nederland te halen, zo heeft de zeventienjarige spits persoonlijk laten weten. De Zweed, die gezien wordt als de nieuwe Zlatan Ibrahimovic, koos echter voor AS Roma.

“Ik heb altijd al willen spelen in Italië”, begon Berisha, die niet altijd gesteund werd door zijn familie, zijn gesprek met Solocalcio. “Mijn familie wilde graag dat ik naar Engeland of Duitsland zou gaan.”

Ook vanuit die landen was er interesse voor de jongeling. “Borussia Dortmund had me een contract aangeboden, maar dat negeerde ik. De volgende dag tekende ik bij Roma. Naast Roma waren ook Sunderland, Werder Bremen en Juventus geïnteresseerd. Sevilla bood me direct na het WK een contract aan en met Ajax heb ik meerdere keren contact gehad”, aldus de jeugdinternational van Zweden.

Tekst: Soccernews

Zie eerdere berichten:
06-12-2013: ‘Nieuwe Ibrahimovic’ stelt Ajax teleur
17-11-2013: ‘Ajax geïnteresseerd in ‘nieuwe Zlatan’ Valmir Berisha’


Gerelateerde posts