There are no ads, please add some


Moisander: ‘1-1 is wellicht een terechte uitslag’

Niklas Moisander denkt dat het wellicht terecht is dat zijn team niet verder is gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Utrecht. De Finse verdediger vond zijn ploeg namelijk niet sterk genoeg tegen de Domstedelingen.


“Ik denk dat we vandaag (zondag, red.) niet slecht hebben gespeeld, maar we hebben te weinig gecreëerd. Dit is voor Utrecht natuurlijk de wedstrijd van het jaar en dan is het altijd moeilijk hier”, vertelde Moisander, die het positiespel van Ajax niet goed vond. “We waren niet goed met de bal.”

In de tweede helft leek Ajax via Lasse Schöne op voorsprong te komen. De Deen schoot echter op de paal. “Als je dit soort wedstrijden wil winnen, moet zo’n bal niet op de paal, maar in het doel. Het is teleurstellend dat dat niet is gebeurd, maar 1-1 is wellicht een terechte uitslag”, aldus Moisander.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts