There are no ads, please add some


Mike van der Hoorn in plaats van Stefano Denswil

Mike van der Hoorn speelde dit seizoen nog maar een keer negentig minuten in de Eredivisie en dat was in de thuiswedstrijd tegen zijn oude club FC Utrecht. Zondag gaat Ajax op bezoek in de Domstad en Van der Hoorn mag hopen dat hij opnieuw speelminuten mag maken: de verdediger vervangt Stefano Denswil in de wedstrijdselectie van Ajax, zo maakt de club bekend op de website.

Denswil heeft lichte hamstringklachten en zal daarom niet meereizen naar Utrecht. Ajax staat bovenaan in de Eredivisie en heeft een punt meer dan Vitesse, dat vrijdag niet verder kwam dan een gelijkspel bij feyenoord. De ploeg van Frank de Boer kan zodoende uitlopen, maar Ajax heeft sinds 2009 al niet meer zien te winnen in Utrecht.

De Boer kan zondag ook weer beschikken over aanvoerder Siem de Jong, die is hersteld van een bovenbeenblessure. De aanvaller annex middenvelder is echter nog niet klaar voor negentig minuten. Danny Hoesen (verhuur aan PAOK Saloniki) ontbreekt logischerwijs: verder zit Ruben Ligeon in plaats van Lesley de Sa bij de selectie.

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts