There are no ads, please add some


Wouters: ‘Ajax is de best voetballende ploeg van Nederland’

Na een zeer hectische transferdag ging de blik bij FC Utrecht vooruit. Zondag wacht immers in de eigen Galgenwaard de kraker tegen Ajax.

Vandaag (vrijdag) kon de club in ieder geval vier aanwinsten bekend maken: Danny Koevermans (clubloos), Matthieu Delpierre (TSG 1899 Hoffenheim), Christian Dorda (Heracles Almelo) en Fernando Quesada (clubloos). “Het is niet alleen voor ons hectisch, maar ook voor de spelers”, maakte trainer Jan Wouters kenbaar tegenover De Telegraaf.

“Het is zomaar mogelijk dat ze zondag al in actie komen.” Al zijn Koevermans en Dorda nog niet speelgerechtigd. Delpierre en Quesada zijn dat wel. FC Utrecht kent nog steeds de nodige blessures. Dave Bulthuis, Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Willem Janssen, Johan Martensson en Jacob Mulenga zijn niet inzetbaar. Kai Heerings is geschorst.

Wouters is onder de indruk van Ajax. “Dat is momenteel de best voetballende ploeg van Nederland. Ze raken niet snel in paniek en vinden altijd de oplossing.”

Tekst: ELFVoetbal

Gerelateerde posts