There are no ads, please add some


Sluiting transferperiode nadert: Komt er nog iemand of gaat er toch nog een speler weg?

Voor veel supporters is het een drama: de onzekerheid die transferperiode heet: wie blijft er, wie vertrekt, de onzekerheid, de geruchten, de onzin en veelal waanzin kenmerkt voor hen deze periode. Wij hebben wat dat betreft goed nieuws: klokslag middernacht deze vrijdag op zaterdag komt er weer een einde aan deze onzekere periode!

De geruchtencarrousel is behoorlijk op gang, de daadwerkelijke transfercarrousel draait naarmate de deadline nadert ook steeds harder. Clubs blijken toch steeds vaker in de laatste uren en soms minuten toch nog zaken te willen doen. Gaat Frank de Boer toch nog iemand halen of wordt er toch nog een speler verkocht of verhuurd? Wij volgen alles op de voet. Jij kunt ons volgen; natuurlijk via deze site, via ons twitteraccount @AjaxFanzoneNL en via onze facebookpagina AjaxFanzoneNL.

Gerelateerde posts