Informatie opstappen FC Utrecht-uit

Met 1200 man naar Utrecht! De Ajacieden mogen het uitvak in Nieuw Galgenwaard volledig vullen en dat is ook precies wat er gaat gebeuren. Hoewel het gaat om zo’n hartstikke fijne lunchwedstrijd, hoeven we niet voor dag en dauw op te staan.

De Ajacieden die een kaartje hebben weten te bemachtigen worden tussen 10.00 en 11.00 uur verwacht bij ingang Noord B. Op het dek van de Amsterdam Arena staan de bussen dan al klaar. Voor het instappen wordt zorgvuldig gecontroleerd op vuurwerk. Dit om gedoe later uit te sluiten.

Dan nog een puntje dat waarschijnlijk ook op weerstand stuit: vanwege de korte reistijd is het niet toegestaan om zelf pakjes, flesjes, blikjes drinken mee te nemen en wordt er geen catering aangeboden op de heenweg. Meer info vind je hier .

Tekst: AjaxLife


Related posts