‘Everton wil ruildeal: Moisander voor Heitinga’

Everton wil Johnny Heitinga mogelijk betrekken in een ruildeal met Ajax. Dat melden diverse Engelse media. De club uit de Premier League wil zich graag versterken met Niklas Moisander, maar stuit op een onwelwillend Ajax. Door Heitinga in de deal te betrekken hopen The Toffees dat Ajax alsnog overstag gaat.

Everton zou een bedrag tussen de vier en vijf miljoen overhebben voor Moisander, die nog tot de zomer van 2015 vastligt in Amsterdam. Ajax zou de Engelse club uit Liverpool echter al te kennen gegeven hebben de Finse international liever niet kwijt te willen.

Daarom hoopt Everton dat Ajax wél oren heeft naar een ruildeal. Heitinga geldt in Amsterdam nog altijd als publiekslieveling én de Oranje-international gaf gedurende zijn loopbaan al meerdere keren te kennen graag eens terug te willen keren naar Ajax. Heitinga zit op een zijspoor bij Everton en mag van de club uitkijken naar een andere werkgever.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts