De Graafschap versterkt zich met Jong Ajax-speler Vincent Vermeij

Op de laatste dag van de winterse transferperiode heeft De Graafschap een opvolger van de naar Charlton Athletic vertrokken Piotr Parzyszek aangetrokken. De club uit Doetinchem meldt vrijdag dat het zich per direct versterkt met de negentienjarige Vincent Vermeij, die overkomt van Ajax.

De aanvaller speelde zijn duels doorgaans voor Jong Ajax en kwam dit seizoen namens de Amsterdammers tot zeventien wedstrijden en twee doelpunten in de Jupiler League. Vermeij tekent bij De Graafschap een contract voor 2,5 seizoen. “Vincent heeft bewezen dat hij een scorende spits is. Ook is hij een goed aanspeelpunt”, aldus technisch directeur Roland Vromans.

De Graafschap verkocht eerder deze week clubtopscorer Parzyszek voor zo’n zeven ton aan Charlton. De club hoopte dit bedrag in de spelersgroep te investeren, maar moest een deel afstaan aan financiers. Vermeij was overigens niet de eerste keus van de Superboeren, maar een poging bij Michiel Kramer van ADO Den Haag liep op niets uit.

Tekst: Soccernews

Related posts