Kishna: ‘Ik wil de beste speler ter wereld worden’ (Incl video)

Ricardo Kishna, volgens trainer Frank de Boer is de jonge aanvaller één van de grote beloftes van de huidige jeugdopleiding. En Kishna is van plan om voorlopig nog wel even bij Ajax te blijven voetballen.

Begin dit jaar schoof de net 19-jarige spits op van de A1 naar Jong Ajax. Op 17 januari maakte hij tegen FC Emmen zijn debuut in de Jupiler League. Een week later maakte Ajax bekend dat de speler zijn contract bij de club verlengd heeft tot 2016, met een optie op nog een jaar.

Voor een enkeling kwam dit onverwacht, omdat in aanloop naar die contractverlening volop gespeculeerd werd over een vertrek naar het buitenland. Onder meer clubs in Italië zouden interesse hebben getoond in het jonge talent.

Volgens Kishna kloppen die berichten niet. De speler heeft geen concrete voorstellen doorgekregen van zijn zaakwaarnemer. Bovendien wil het talent voorlopig dus bij Ajax blijven spelen. In eerste instantie om door te schuiven naar de A-selectie, om vervolgens de beste speler van de wereld te worden.Tekst: AT5

Related posts