‘Everton heeft al om de tafel gezeten met Moisander en wil 3,6 miljoen euro betalen’

Everton is nog op zoek naar verdedigende versterking. Verdediger John Heitinga, toevalligerwijs oud-speler van Ajax, zal hoogstwaarschijnlijk nog vertrekken. Dat gat moet opgevuld worden en Niklas Moisander is de beoogde vervanger van Heitinga, zo meldt althans de Britse krant The Times. De club uit Liverpool zou positief verrast zijn door het spel van Moisander, a.dus de krant.

Volgens het eerdergenoemde medium zijn de Engelsen bereid om zo’n 3,6 miljoen euro neer te leggen voor de aanvoerder van Ajax. Het eerste gesprek met de Fin zou zelfs al achter de rug zijn. Het feit dat Moisander een voetballende verdediger is, maakt hem interessant voor Everton-trainer Roberto Martínez.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts