Cuenca wellicht toch nog naar Engeland

Isaac Cuenca maakt het seizoen wellicht toch nog elders af. Liverpool en Arsenal zouden de interesse in de aanvaller namelijk nieuw leven hebben ingeblazen. Met dat nieuws komt talkSPORT naar buiten.

Beide clubs zijn op de hoogte van het feit dat Cuenca, sinds dat hij in oktober is teruggekeerd van een knieblessure, nog geen speelminuut heeft gekregen van trainer Gerardo Martino. De Premier League-clubs zouden nu toe willen slaan en de speler tijdelijk over willen nemen.

Het afgelopen seizoen werd Cuenca door FC Barcelona uitgeleend aan Ajax. Een onuitwisbare indruk wist de aanvaller toentertijd echter niet achter te laten. Uiteindelijk liep de speler in maart een knieblessure op. In oktober 2013 keerde de 22-jarige speler terug van de zware kwetsuur.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts