Schöne wil contract bij Ajax verlengen

Lasse Schöne kan onder leiding van trainer Frank de Boer bijna altijd rekenen op een basisplaats bij Ajax en heeft het dan ook prima naar zijn zin in Amsterdam. De multifunctionele Deen, die zowel op het middenveld als in de voorhoede uit de voeten kan, hoopt op een nieuw contract.

Als het aan de 27-jarige Deens international ligt, gaat hij binnenkort in gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars om te praten over een verlenging van zijn verbintenis, die momenteel tot medio 2015 loopt. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Ajax, zowel binnen als buiten het veld. Dat is volgens mij ook wel te zien,’ zegt de 27-jarige Deen tegen Ajax Life. “Ik wil het maximale uit mezelf halen, heb natuurlijk ambities, maar zit voorlopig goed.”, aldus Schöne, die NEC in de zomer van 2012 verruilde voor Ajax.

“Ik ben trots dat ik nu bij Ajax voetbal en wil hier nog meer titels halen. Wellicht dat ik daarna nog een stap kan maken. Maar voorlopig denk ik daar nog niet aan”, maakt Schöne duidelijk. De Deen kwam als jeugdspeler al naar Nederland, toen sc Heerenveen hem in 2002 overnam van Lyngby BK. Via De Graafschap en NEC belandde hij bij Ajax, waar De Boer hem afwisselend als rechtsbuiten en als middenvelder opstelt.

Het volledige interview met Lasse Schöne is te lezen in nummer 12 van de Ajax Lifekrant die morgen, donderdag, bij de leden van de Supportersvereniging op de mat valt.


Lasse Schöne nadat hij afgelopen zondag Ajax op 0-1 heeft geschoten tegen Go Ahead


Bron: AjaxLife

Related posts