Hoesen kan ook in Eredivisie blijven: Ook Roda heeft interesse

Het is de vraag waar Danny Hoesen de komende maanden speelt. Het is nog niet uitgesloten dat de spits bij Ajax blijft, maar de kans is groot dat Ajax hem deze week nog laat vertrekken op huurbasis. Een overstap naar het Italiaanse Livorno behoort tot de mogelijkheden voor de 23-jarige Limburger, maar ook Roda JC heeft zich gemeld voor de aanvaller, zo laat technisch manager Leon Vlemmings van de Limburgse Eredivisionist weten.

“We hebben hem zeker op ons lijstje staan”, aldus Vlemmings in gesprek met L1. “We hebben bij Ajax naar meerdere spelers geïnformeerd.” Hoesen, die in Amsterdam concurrentie heeft van Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong en Bojan Krkic, heeft aangegeven dat hij openstaat voor een tijdelijk vertrek naar een andere club.

Volgens zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior is het nog wel afwachten of een eventuele overgang naar kan worden afgerond voordat vrijdagavond de transfermarkt sluit. “Danny moet een goed gevoel hebben, waar hij ook heen gaat. Zo niet, dan blijft hij gewoon bij Ajax. Hij staat open voor een verhuur, Ajax ook, alleen weet ik niet of het ook echt gaat gebeuren. Het is kort dag”, aldus Poegsma tegenover Ajax Showtime.

Tekst: Voetbalzone

Related posts