‘Ajax ziet bij vertrek De Boer nieuwe hoofdtrainer in Meulensteen’

Ajax en psv houden de prestaties van René Meulensteen nauwlettend in de gaten. De coach van Fulham staat bij beide Nederlandse topclubs op een shortlist met potentiële nieuwe trainers, meldt Sports Direct.

In Amsterdam wordt in het achterhoofd steeds meer rekening gehouden met een vertrek van Frank de Boer. De oud-international geldt als één van de meest talentvolle coaches van Europa en staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Bovendien zou ook FC Barcelona denken aan het aanstellen van de voormalig verdediger van de club.

Bij psv kan Philip Cocu als hoofdtrainer nog geen potten breken en wordt er langzaam maar zeker gekeken naar andere opties. Net als bij Ajax staat de naam van Meulensteen hoog op het lijstje. De Nederlander werkte in het verleden succesvol als assistent-trainer bij Manchester United en geldt als een coach die jonge spelers beter kan maken.

Tekst: Soccernews

Related posts