Scorende Jeroen Verhoeven: ‘Zondag stormram tegen Ajax? Geen probleem’

Omdat Robbin Ruiter weer fit is en sterk speelt, moet Jeroen Verhoeven genoegen nemen met wedstrijdjes bij de beloften van FC Utrecht. De keeper heeft aangegeven vrede te hebben met die rol en beleefde maandagavond in de uitwedstrijd bij Jong Almere City een bijzonder moment. Kort na rust ramde Verhoeven een terugspeelbal naar voren en het leder belandde in een keer in het doel.

Verhoeven wilde eigenlijk een spits diep sturen, maar de bal stuiterde in een keer over zijn collega aan de overkant van het veld heen. “Ongelooflijk, ik ben vooral verbaasd”, zegt de goalie in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dit zijn natuurlijk momenten die je normaal op YouTube bekijkt. En nu gebeurt het mij zelf, terwijl ik nog nooit had gescoord.”

FC Utrecht heeft de laatste tijd moeite met het maken van doelpunten, maar heeft nu dus wel een scorende keeper in de selectie zitten. Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Ajax, de oude club van Verhoeven. Hij lacht: “De trainer mag me zondag tegen Ajax gerust als stormram inbrengen, geen probleem.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts