Kishna snel hersteld van lichte enkelblessure

Ricardo Kishna verwacht aankomend weekend alweer te kunnen spelen voor Jong Ajax. De talentvolle aanvaller raakte onlangs geblesseerd aan zijn enkel. De klachten blijken mee te vallen, zo laat de negentienjarige Ajacied zelf weten.


“Lichte enkelblessure gehad, vandaag de groepstraining hervat. Ik hoop en verwacht er vrijdag weer bij te zijn tegen Telstar”, zo tweet Kishna de wereld in. Kishna maakte twee weken geleden zijn debuut in Jong Ajax tegen FC Emmen, maar werd toen na een teleurstellend duel na een uur gewisseld.

De vleugelaanvaller speelde voor de winterstop in A1 van Ajax, maar werd door trainer Frank de Boer meegenomen op trainingskamp naar Turkije. Daar wed hij direct door de oefenmeester geroemd als een nieuw toptalent. Vorige week tekende Kishna een contract in Amsterdam voor twee jaar met een optie voor nog een derde seizoen.

Tekst: Soccernews

Related posts