Castillion vastberaden: ‘Ik wil het ongelijk van Ajax bewijzen’

Geoffrey Castillion wil bij NEC Nijmegen flink van zich doen laten spreken. De van Ajax overgekomen aanvaller, die het afgelopen halfjaar uitkwam voor Jong Ajax, wil bij de Nijmegenaren weer aan spelen toekomen. En wie weet kan hij dan over een paar jaar terugkeren in Amsterdam, zo zegt hij tegenover De Telegraaf.

“Tot nu toe bevalt het goed. sfeer is goed in de groep en we weten wat ons doel is dit half jaar. Daar werken we hard voor. Ik moet nog wel even wennen hier, maar dat komt wel goed. Als je kijkt naar de ranglijst, dan staat alles dicht bij elkaar. Met deze ploeg hoor je niet onderaan te staan en als je een keer wint, stijg je zo een paar plaatsen.”

Voorlopig lijkt een terugkeer naar Ajax niet meer dan een droom. Eerdere uitleenbeurten bij RKC Waalwijk en Heracles Almelo waren niet voldoende om de staf van het eerste elftal te overtuigen. “Ik wilde altijd bij Ajax 1 komen. Nu moet ik het laten zien zodat ik daar in de toekomst misschien ooit nog terug kan komen.”

Tekst: Soccernews

Related posts