‘Liverpool biedt zes miljoen op Sigthórsson’; Ajax weet van niks

Kolbeinn Sigthorsson kan opnieuw reken op interesse vanuit Engeland. Volgens het medium Icenews aast Liverpool op de spits. Manager Brendan Rogers zou 6 miljoen euro over hebben voor de IJslandse aanvaller, die eerder belangstelling van Queens Park Rangers wegwimpelde.

Liverpool, dat deze week wil gaan onderhandelen, heeft goede ervaringen met Ajax-spelers, sinds de club in 2011 Luis Suárez overnam. Trainer Frank de Boer gaf eerder al aan dat hij Sigthórsson voorlopig nog in de selectie wil houden bij Ajax.

UPDATE 16:00u: Ajax weet van niks
Ajax heeft nog niets gehoord van Liverpool over de vermeende interesse, zo schreef Simon Zwartkruis, Ajax-watcher van Voetbal International, maandag op Twitter. “Bij directie #Ajax is niks bekend van belangstelling Liverpool voor Sigthorsson, zoals door IJslandse media wordt gemeld”, aldus Zwartkruis.

Tekst: AD Sportwereld

Related posts