Ajax wil gevestigde namen langer aan zich binden

Ajax wil langer door met Ricardo van Rhijn, zo schrijft Voetbal International. De clubleiding sprak inmiddels al met Sören Lerby, de zaakwaarnemer van de rechtsback. Het huidige contract van Van Rhijn loopt tot de zomer van 2015.

De 22-jarige Van Rhijn maakte eind 2011 zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Sindsdien is de vleugelverdediger een vaste waarde in de ploeg van Frank de Boer. Ajax hoopt de rechtsbackpositie ook de komende jaren in te kunnen vullen met Van Rhijn.

Overigens is de achterhoedespeler niet de enige speler van wie Ajax het contract wil verlengen. Een delegatie van de Nederlandse recordkampioen voerde onlangs al gesprekken met Joël Veltman, Davy Klaassen en Stefano Denswil, die alle drie dit seizoen hun definitieve doorbraak beleefden.

Tekst: Soccernews

Related posts