‘Ajax-doelwit Ince kiest voor Premier League-club’

Thomas Ince staat aan de vooravond van een transfer naar de Premier League. De 21-jarige aanvaller werd de laatste maanden meermaals gelinkt aan onder meer Ajax, maar zijn club Blackpool laat op zijn website weten dat Ince mag geen praten met een Premier League-club.

Volgens verschillende media zou het gaan om Swansea City, maar dat kan of wil Blackpool op de website nog niet bevestigen. Blackpool gunt Ince een tijdelijke transfer naar de Premier League. ”Hij heeft laten weten dat hij de rest van het seizoen graag in de Premier League wil spelen, een beslissing waar de club begrip voor heeft.’

De belangstelling van Ajax in Ince werd nooit bevestigd door de club zelf. De huidige koploper in de Eredivisie werd op die manier vaker aan een buitenspeler gelinkt, maar Frank de Boer liet in de winterstop weten dat er geen versterkingen meer zullen komen.

Tekst: AjaxShowtime

09-01-2014: Transfer Ince naar Swansea nog geen zekerheidje
19-12-2013: ‘Ince verlengt toch contract bij Blackpool’
15-12-2013: ‘Ajax benadert Blackpool voor Tom Ince(21)’
14-11-2013: Ince verkiest Liverpool boven Ajax
31-10-2013: ‘Ajax gaat strijd aan met topclubs en aast op Engels toptalent Thomas Ince(21)’

Related posts