Schöne: ‘Lekker dat we de drie punten meenemen’

Lasse Schöne hielp Ajax zondagmiddag aan de drie punten tegen Go Ahead Eagles en toonde zich na afloop logischerwijs tevreden. De Deense middenvelder is blij met het feit dat zijn team de drie punten meeneemt nar de Amsterdam ArenA.

Nadat de Deen eerst een vrije trap tegen de muur van Go Ahead schoot, eindigde de rebound wel achter Eloy Room. “De vrije trap was waardeloos, maar de bal kwam lekker voor m’n linkervoet. Dan raak ik hem nog goed ook en is het lekker dat hij erin gaat. Daarnaast is het lekker dat we de drie punten meenemen”, aldus Schöne voor de camera van FOX Sports.

Dat de middenvelder geen basisplaats had tegen Go Ahead, vindt hij niet heel erg. “Ik wil natuurlijk altijd spelen, maar de trainer heeft het gisteren uitgelegd en dan is het gewoon prima. Als ik er dan toch inkom, hoop ik belangrijk te zijn”, aldus Schöne.Tekst: Soccernews

Related posts