De Boer tegen Booy: ‘Ik zal je het telefoonnummer van Overmars geven’

Foeke Booy hoopt de selectie van Go Ahead Eagles tijdens de wintermarkt nog te kunnen versterken. Volgens de trainer is de huidige nummer twaalf van de Eredivisie ‘zowel aanvallend als verdedigend vrij mager bezet’. De promovendus uit Deventer legde in de zomer vijftien nieuwe spelers vast, maar haalde in januari nog niemand.

“Als er iets gebeurt met blessures of schorsingen hebben we weinig alternatieven om op terug te vallen. Maar ja, ik zit in een iets andere positie dan mijn collega hier naast mij”, zei Booy tijdens de persconferentie. Hij doelde daarbij op Frank de Boer, die daarop schalks inhaakte: “Ik zal je het telefoonnummer van Marc Overmars geven”, knipoogde De Boer. Overmars is de directeur voetbalzaken in Amsterdam en tevens oud-speler en ex-bestuurslid van Go Ahead.


De Boer met Booy tijdens de persconferentie


Tekst: Voetbalzone

Related posts