De Boer opgelucht: ‘We hadden hier ook kunnen verliezen’

Frank de Boer is na het duel tussen Go Ahead Eagles en Ajax opgelucht dat Ajax uiteindelijk de drie punten mee naar huis nam (0-1). Volgens de trainer had het ook anders kunnen lopen en hadden het ook nul punten kunnen zijn. Wel vindt De Boer dat Ajax de enige ploeg was die aanspraak maakte op de overwinning.

“Wij waren het enige team dat recht had op de zege. Maar dat komt niet altijd goed. Voor hetzelfde geldt hadden we hier gelijkgespeeld of verloren. Dat had zomaar gekund”, vertelt De Boer. “Na de eerste tien minuten hadden we al 2-0 voor moeten staan. Daarna werden we wat rommelig, maar kregen we nog wel kansen.”

“Uiteindelijk viel hij dan gelukkig, een beetje mazzelig, dat wel. Er werden veel verkeerde keuzes gemaakt. Daar irriteerde ik me aan. Je moet als team weten waar het te halen viel. Dat gebeurde een aantal keer niet. Maar de opluchting is groot inderdaad, gelukkig toch de drie punten”, aldus De Boer in gesprek met FOX Sports.

Tekst: Soccernews

Related posts