Veltman: ‘Ligt nu een aardige basis voor de rest van het seizoen’

Joël Veltman zal dit weekeinde Go Ahead Eagles niet onderschatten. De centrale verdediger gaat met Ajax op bezoek bij de Deventenaren. De koploper verslikte zich tegen het einde van de eerste seizoenshelft bijna in Roda JC Kerkrade en SC Cambuur, daar heeft de selectie volgens Veltman van geleerd.

Ajax is in 2014 goed begonnen door van zowel psv als feyenoord te winnen. Veltman meent dat de Ajacieden ditmaal niet zullen verslappen na een sterk optreden. Dat was na de zege op FC Barcelona wel het geval. “We hebben ons lesje wel geleerd tegen Roda en Cambuur. Door de twee overwinningen op topclubs ligt er nu een aardige basis voor de rest van het seizoen. Die willen we niet in gevaar brengen.”

De mandekker heeft zin in de ontmoeting met Go Ahead Eagles. “Ze spelen aanvallend en beschikken over een paar aardige voetballers. Het wordt een leuke wedstrijd.”

Tekst: Soccernews

Related posts