Hereniging Heitinga met Sneijder bij Galatasaray aanstaande

De zaakwaarnemer van John Heitinga verwacht pas volgende week een transfer van zijn cliënt. Dat laat Rob Jansen van managementbureau Sport-Promotion aan NUsport weten. Heitinga is volgens Voetbal International al akkoord met Galatasaray. “Dat is nog wat prematuur. Er is zoveel beweging om hem heen dat ik pas in de loop van volgende week duidelijkheid verwacht”, aldus Jansen.

De 30-jarige Heitinga is dit seizoen op een zijspoor geraakt bij Everton en hoopt met een transfer nog in aanmerking te komen voor de WK-selectie van Oranje. Bij Galatasaray zou hij herenigd worden met Wesley Sneijder, die samen met hem doorbrak bij Ajax.

Jansen verwacht dit weekend nog geen akkoord. “Het kan zomaar zijn dat hij daar gaat tekenen, maar het zal nog even een paar dagen duren.” Naast Galatasaray zijn ook twee Premier League-clubs en het Italiaanse AS Roma geïnteresseerd.

Doelpunt
Overigens maakte Heitinga zaterdagavond mogelijk zijn laatste doelpunt voor Everton. Hij was in het met 4-0 gewonnen FA Cup-duel met Stevenage Football Club, dat uitkomt op het derde niveau, verantwoordelijk voor de derde treffer.

Tekst: Nu.nl

Related posts