Vermaelen: ‘Zou heel mooi zijn als Ajax samen met Arsenal kampioen kan worden’

Thomas Vermaelen keerde Ajax in 2009 de rug toe om te vertrekken naar Arsenal. De centrale verdediger volgt de verrichtingen van zijn voormalige club echter nog op de voet.

“Het is een lange tijd geleden dat ik voor Ajax speelde, maar sowieso een periode waar ik met veel plezier op terugkijk. Af en toe heb ik nog contact met jongens van toen, zoals met Jan Vertonghen. Hij woont dicht bij mij, maar speelt wel voor de grote rivaal. Arsenal versus Tottenham is zoals Ajax tegen feyenoord”, sprak Vermaelen zich uit.

De mandekker zou het tevens geweldig vinden als zowel zijn huidige club als zijn voormalige club dit seizoen de titel pakt. “Ik schat Ajax hoog in. Het zou heel mooi zijn als Ajax samen met Arsenal kampioen kan worden”, aldus de Belg.

Tekst: Soccernews

Related posts