‘Barcelona ziet in Cillessen opvolger Valdés’

Jasper Cillessen staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van FC Barcelona. De Spaanse topclub ziet in de doelman van Ajax de ideale opvolger van Victor Valdés, die eerder al heeft aangegeven zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

Volgens Sport is het Cillessen die vanaf volgend seizoen het doel van Barça moet gaan verdedigen. Om de keeper naar Spanje te lokken, wil de club acht miljoen euro overmaken naar de bankrekening van Ajax. De Spanjaarden verwachten dat dat genoeg is om het nog tot medio 2016 lopende contract van Cillessen af te kopen.

De in Groesbeek geboren sluitpost liet dit seizoen tot nu toe een goede indruk achter. In de dertien wedstrijden die Cillessen speelde, hield hij achtmaal zijn doel schoon. Ook speelde hij zich dit seizoen in de kijker van bondscoach Louis van Gaal voor het Nederlands elftal.

Tekst: Soccernews

Related posts