‘AS Roma wil Alderweireld uit Spanje halen’

AS Roma zou weleens een poging kunnen gaan wagen om Toby Alderweireld naar Italië te halen. De Italiaanse club zou volgens Corriero Dello Sport geïnteresseerd zijn in de verdiensten van de voormalig Ajacied.

Alderweireld staat af en toe wel in de basis, maar moet het voornamelijk doen met een plek op de bank. Dit tot onvrede van de 24-jarige verdediger, die dan ook van mening is dat hij meer speeltijd verdient. Roma zou hem die kans weleens kunnen bieden. Bij de Italianen zijn ze op zoek naar een vervanger voor Nicolas Burdisso.

Burdisso staat voor een overgang naar Genoa en daardoor moet Roma op zoek naar een reserve centrale verdediger achter Leandro Castán en Mehdi Benatia. De alternatieven voor de Belgisch international zijn John Heitinga (Everton), Rafael Tolói (São Paulo FC) en Kurt Zouma (AS Saint-Étienne).

Tekst: Soccernews

Related posts