Lazic blaast stage in Frankrijk af door defensieve speelstijl

Boban Lazic zal deze winterstop geen transfer maken van Ajax naar Stade Rennes. De aanvaller was de afgelopen dagen op proef bij de Franse club waar psv’er Ola Toivonen deze week een contract tekende. Lazic heeft echter besloten om terug te keren naar Amsterdam.


“Ze spelen hier erg verdedigend en dat ben ik niet gewend. Zeker niet na tien jaar aanvallen bij Ajax”, zo laat hij weten aan Ajax Showtime. “Ik word hier niet gelukkig en ben op zoek naar iets anders. Stade Rennes is een mooie club met goede trainers, maar het is op dit moment niet de juiste stap voor mijn carrière.”

De negentienjarige Lazic debuteerde dit seizoen in het betaalde voetbal voor Jong Ajax. De aanvaller kwam tot tien wedstrijden, waarvan slechts vier als basisklant. Zijn enige treffer kwam tijdens de 2-1-zege tegen Jong FC Twente. “Vrijdag bekijk ik mijn verdere opties met zijn zaakwaarnemer”, vult Lazic nog aan.

Tekst: Soccernews

Zie eerder bericht:
21-01-2014: Boban Lazic maakt indruk tijdens stage bij Rennes

Related posts