Klaassen: ‘Na een half uur hadden ze niets meer in te brengen’

Davy Klaassen noemde woensdagavond de 3-1 bekerzege van Ajax op feyenoord een verdiende zege. De middenvelder, die zelf geen duidelijke stempel op de wedstrijd wist te drukken, vond dat Ajax een lastig eerste half uur kende, maar het duel vervolgens volledig controleerden.


“Ik denk dat feyenoord buiten het eerste half uur niets in te brengen had”, zei Klaassen tegenover Novum. “Ik vond het geen kopie van de wedstrijd tegen psv. Zij probeerden echt op te bouwen, maar bij feyenoord was het vaak meteen de lange bal naar Graziano Pellè. Daar hadden we moeite mee in het begin en dan scoren zij.”

“We hielden na de pauze het gevoel van de eerste helft vast”, blikt Klaassen terug. “Zij kwamen er niet meer aan te pas, al bleven ze de lange bal spelen. Daar reageerden wij echter steeds beter op. We staan bovenaan in de competitie en we hebben ze uitgeschakeld in de beker dus ik denk dat we op dit moment wel iets verder zijn dan feyenoord.”

Tekst: Soccernews

Related posts