Andri Sigthórsson: ‘Kolbeinn blijft waar hij is’

Het gerucht kan alweer definitief de prullenbak in. Kolbeinn Sigthórsson heeft kenbaar gemaakt dat hij gewoon bij Ajax blijft.

Eerder vandaag bracht De Telegraaf het nieuws dat Queens Park Rangers sterke interesse in de IJslandse spits zou hebben. Manager Harry Redknapp zou gisteren (woensdag) speciaal zijn afgereisd naar Amsterdam om te informeren over de mogelijkheden om de international aan te trekken.

Aansluitend bekeek hij de KNVB bekerwedstrijd tussen Ajax en feyenoord. Andri Sigthórsson, broer en zaakwaarnemer van Kolbeinn, is tegenover Ajax Showtime echter duidelijk dat QPR niet zijn nieuwe werkgever wordt. “Kolbeinn zal Ajax niet verlaten voor een club uit de eerste divisie (Championship, red.) in Engeland. Hij is gefocust en zal hard werken om bij Ajax zoveel mogelijk goals te maken. Iedereen mag mij bellen, maar Sigthórsson blijft waar hij is.”

Tekst: ELFVoetbal

Related posts