Wedstrijdselectie voor bekerkraker tegen feyenoord: Ligeon vervangt Riedewald

Frank de Boer heeft zijn selectie rond voor de bekerwedstrijd tegen feyenoord. Er is slechts één wijziging op de lijst met 18 namen ten opzichte van de wedstrijd tegen PSV: Ruben Ligeon neemt de plaats in van Jairo Riedewald. Reservedoelman Kenneth Vermeer verdedigt woensdag het doel van Ajax.

De Boer beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Alleen aanvoerder Siem de Jong is niet inzetbaar vanwege een spierblessure. De opstelling voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord is nog niet bekend. Wel is zeker dat Kenneth Vermeer woensdag het doel verdedigt tegen de Rotterdammers. Daarmee houdt De Boer vast aan de traditie dat de tweede doelman in het bekertoernooi in de basis staat.

Selectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Bojan Krikic, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero en Ruben Ligeon

Related posts