Klaassen: ‘Het interesseert ons niet zoveel of clubs geld uitgeven’

Ajax versloeg zondag psv met 1-0 in de eerste wedstrijd na de winterstop. De eindhovenaren gingen de winterpauze in met twee overwinningen op rij en huurden vlak voor de kraker in Amsterdam nog Bryan Ruiz in voor de rest van het seizoen, maar verlieten de ArenA toch nog met lege handen. Davy Klaassen zegt dat Ajax niet ongerust werd door de eenmalige financiële injectie bij psv.

In aanloop naar de kraker onthulde psv de Costa Ricaan als aanwinst en was het spannend of Ruiz op tijd speelgerechtigd zou zijn. Bij Ajax werd Ruiz niet echt besproken, zegt Klaassen. Men wist dat het een goede speler is, maar hij werd redelijk in toom gehouden. Zich uitspreken over de keuze van psv voor Ruiz wil Klaassen niet.

“We zijn er niet echt mee bezig. Het interesseert ons niet zoveel of clubs geld uitgeven of niet. Ik ben blij met de weg die wij zijn ingeslagen. psv sloeg die weg ook in, maar ze hebben toch nog iemand kunnen halen”, zegt de aanvallende middenvelder tegen Amsterdam FM. psv betaalde 960.000 euro aan Fulham voor de huur van Ruiz. Ajax haalde er in de winterstop (nog) niemand bij.

Tekst: Voetbalzone

Related posts