De Boer: ‘Genoeg mogelijkheden om Pellè te bestrijden’ (Incl. video)

Frank de Boer is van mening dat er genoeg mogelijkheden zijn om Graziano Pellè te bestrijden. De spits van feyenoord neemt het woensdag in de kwartifinales van de KNVB-beker op tegen de Amsterdammers.

“Je moet slim zijn als verdediger”, zei de oefenmeester van de landskampioen dinsdag op de persconferentie. “Je moet bepalen wanneer je voor hem moet komen, wanneer je het duel aan moet gaan en vooral wanneer niet. Je kunt niet altijd het duel van Pellè winnen, maar dan kun je wel zorgen dat je goed gepositioneerd bent.”

Pellè was zondag de grote uitblinker aan de kant van feyenoord in de met 5-2 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De Italiaan zorgde zelf voor de 2-1 en stond vaak aan de basis van een vloeiende aanval. “Pellè is natuurlijk wel de man in vorm bij feyenoord. Maar we hebben geen speciale aandacht aan hem besteed.”

‘We willen zo spelen zoals in de tweede helft tegen. We staan er verder goed op. Siem de Jong is geblesseerd, maar de rest van het elftal steekt in een goede vorm. Iedereen verdient het dan ook om te spelen tegen feyenoord. Alle spelers trainen enorm hard en willen zich laten zien. De klassieker leeft altijd enorm. Dat merk je aan alles. De supporters zijn er weken van tevoren al mee bezig’.



Tekst: NuSport

Related posts