Centrale verdediger Rivaldo Coetzee van Cape Town op stage bij Ajax A2

Rivaldo Coetzee heeft afgelopen week stage gelopen bij Ajax A2. De centrale verdediger mocht bij het team van Gery Vink gaan bewijzen dat hij goed genoeg is voor Ajax. Zaterdag speelde Rivaldo ook mee met de A2 tegen Elinkwijk A1 en won met 3-2.

Het is nog onbekend of de jongeling in aanmerking komt voor een definitief contract bij Ajax. Bij Ajax Cape Town geldt hij als een groot talent. Hij zou na Thulani Serero, Steven Pienaar, Hans Vonk, Aaron Mokoena en Benni McCarthy de zesde Zuid-Afrikaan in dienst van Ajax kunnen zijn.

Coetzee was vorig seizoen nog actief bij de Copa Amsterdam met Ajax Cape Town. Dat toernooi werd gewonnen door de Zuid-Afrikanen. Trainer Muhsin Ertugral hevelde Coetzee bovendien over naar de eerste selectie.

Tekst: Ajaxshowtime.com

Related posts